diumenge, 25 d’octubre de 2009

Les hores (2002)

Virgínia Woolf

Tu m'has donat la major felicitat possible. Has sigut tot el que algú pot ser per l'altre. Sé que estic destrossant la teva vida i que sense mi podràs treballar i ho faràs. Ho sé. Ni tant sols m'expresso degudament, el que vull dir-te és que et dec tota la felicitat de la meva vida. Has tingut una pacìència infinita i has sigut increïblement bo. En mi ja no hi queda res, tret de la certesa de la teva bondat. No puc seguir arruinant la teva vida. No crec que dues persones puguin ser més felices del que hem sigut nosaltres.

Virgínia

3 comentaris:

Gaia ha dit...

L'actuació de la Nicole Kidman és immillorable! Una artista de cap a peus. Són varies les pel·lícules que m'agraden d'ella. La Streep també està genial.
Salut

Ferran ha dit...

Hola Helenna, he llegit a can Quim que deixes el blog. Sigui una pausa o un adéu, celebro haver-te conegut (blocàirement parlant) i espero que et vagi molt bé.

Una abraçada,

e. ha dit...

Si llegim en altres blog que deixes el blog vol dir que no el deixes ben bé, perquè tu saps, per experiència, que res no es deixa mai del tot, com demostren els cercles concèntrics de les aigües quan hi llences una pedra: es fan més gran i sembla que desapareguin però la pedra és al fons, sempre.